Składniki:
woda | ok.3 litry |
marchewki | 3 duże sztuki |
por | 1/2 średniej sztuki |
ziemniaki | 60 dkg |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
kości schabowe | ok.1/2 kg |
kapusta | 1/4 dużej młoda |
woda | ok.3 litry |
marchewki | 3 duże sztuki |
por | 1/2 średniej sztuki |
ziemniaki | 60 dkg |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
kości schabowe | ok.1/2 kg |
kapusta | 1/4 dużej młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: