Przepis i sposób przygotowania na: Lekko słodkie filety z dorsza
Kroki postępowania
![Krok 1 - Lekko słodkie filety z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-slodkie-filety-z-dorsza1-2.jpg)
![Krok 2 - Lekko słodkie filety z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-slodkie-filety-z-dorsza2-2.jpg)
![Krok 3 - Lekko słodkie filety z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-slodkie-filety-z-dorsza3-2.jpg)
![Krok 4 - Lekko słodkie filety z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-slodkie-filety-z-dorsza4-2.jpg)
![Krok 5 - Lekko słodkie filety z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-slodkie-filety-z-dorsza5-2.jpg)
![Krok 6 - Lekko słodkie filety z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-slodkie-filety-z-dorsza0-2.jpg)
filet z dorsza | 3 szt |
cebula | 1 duża |
masło klarowane | 1 łyżka |
Musztarda francuska Prymat | |
pieprz | |
woda | 3/4 szklanki |
kucharek śródziemnomorski | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
wino białe | 1/4 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: