Składniki:
galaretka agrestowa | 1 op |
woda | 1 1/2 szkl |
jagody | 1/2 szkl |
maliny świeże | 200 g |
cukier | 1/3 szkl |
serek mascarpone | 250 g |
śmietana 30% | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda | 1/4 szkl |
biszkopty okrągłe | ok 10 szt |
galaretka agrestowa | 1 op |
woda | 1 1/2 szkl |
jagody | 1/2 szkl |
maliny świeże | 200 g |
cukier | 1/3 szkl |
serek mascarpone | 250 g |
śmietana 30% | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda | 1/4 szkl |
biszkopty okrągłe | ok 10 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: