Przepis i sposób przygotowania na: Leszcz smażony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leszcz smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leszcz-smazony1-2.jpg)
![Krok 2 - Leszcz smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leszcz-smazony2-2.jpg)
![Krok 3 - Leszcz smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leszcz-smazony3-2.jpg)
![Krok 4 - Leszcz smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leszcz-smazony4-2.jpg)
![Krok 5 - Leszcz smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leszcz-smazony5-2.jpg)
![Krok 6 - Leszcz smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leszcz-smazony6-2.jpg)
leszcz | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
suszona natki pietruszki Prymat | 4 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
olej do smażenia | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: