Przepis i sposób przygotowania na: Letni obiad
Na talerzu ułożyć na środku jajecznicę, dookoął na przemian ulożyć talarki z kalafiorem. Kalafiora polać przesmazoną bułką tartą i posolić szczyptą soli, talarki polać ketchupem.
Smacznego!
ziemniaki młode | 6 szt. |
kalafior | 0,5 szt. |
jaja | 5 szt |
kiełbasa piwna | 30 dag |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,5 łyżki |
masło do smażenia | 30 dag |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: