Przepis i sposób przygotowania na: Leżakująca potrawka z dziczyzny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leżakująca potrawka z dziczyzny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lezakujaca-potrawka-z-dziczyzny3-2.jpg)
![Krok 2 - Leżakująca potrawka z dziczyzny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lezakujaca-potrawka-z-dziczyzny1-2.jpg)
![Krok 3 - Leżakująca potrawka z dziczyzny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lezakujaca-potrawka-z-dziczyzny2-2.jpg)
![Krok 4 - Leżakująca potrawka z dziczyzny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lezakujaca-potrawka-z-dziczyzny0-2.jpg)
łopatka z dzika | 50 dag |
czosnek | 3-4 duże ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 5 ziarna |
ocet winny | 2 łyżka |
olej rzepakowy | 100 ml |
Przyprawa do dziczyzny klasyczna Prymat | 3-4 łyżka |
mini marchewki | 30 dag |
masło | 1 łyżka |
sól | |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: