Przepis i sposób przygotowania na: Ligawa pieczona
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ligawa pieczona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ligawa-pieczona1-2.jpg)
![Krok 2 - Ligawa pieczona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ligawa-pieczona2-2.jpg)
![Krok 3 - Ligawa pieczona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ligawa-pieczona3-2.jpg)
![Krok 4 - Ligawa pieczona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ligawa-pieczona4-2.jpg)
![Krok 5 - Ligawa pieczona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ligawa-pieczona5-2.jpg)
ligawa wołowa | 1 kg |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
rozmaryn świeży | 2 łyżki |
miód płynny | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: