Przepis i sposób przygotowania na: Lniany chleb cebulowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Lniany chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lniany-chleb-cebulowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Lniany chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lniany-chleb-cebulowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Lniany chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lniany-chleb-cebulowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Lniany chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lniany-chleb-cebulowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Lniany chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lniany-chleb-cebulowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Lniany chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lniany-chleb-cebulowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Lniany chleb cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lniany-chleb-cebulowy7-2.jpg)
zakwas pszenny | 3 łyżki |
mąka pszenna typ 750 | chlebowa 1/2 szklanki |
woda ciepła | 1/2 szklanki |
woda ciepła | 3,5 szklanki |
drożdże świeże | 25 g |
cukier | 1/2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cebula | 3 sztuki |
olej | 3-4 łyżki |
mąka pszenna typ 450 | 7 szklanek |
mielony len | 1/2 szklanki |
płatki jaglane | 1 szklanka |
siemię lniane | 1 szklanka |
sól | 1 lekko czubata łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: