Przepis i sposób przygotowania na: Lodowy tort jagodowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Lodowy tort jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodowy-tort-jagodowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Lodowy tort jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodowy-tort-jagodowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Lodowy tort jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodowy-tort-jagodowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Lodowy tort jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodowy-tort-jagodowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Lodowy tort jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodowy-tort-jagodowy5-2.jpg)
jajko | 3 sztuki |
cukier kryształ | 3 łyżki |
cukier puder | 2 łyżki |
śmietanka | 0,5 litry, 30% |
serek mascarpone | 200 gram |
jagody | 400 gram |
ciastka | 1 duże opakowanie, oreo |
mięta | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: