Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka duszona z białą fasolką :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łopatka duszona z białą fasolką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-biala-fasolka-0-2.jpg)
![Krok 2 - Łopatka duszona z białą fasolką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-biala-fasolka-1-2.jpg)
![Krok 3 - Łopatka duszona z białą fasolką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-biala-fasolka-2-2.jpg)
![Krok 4 - Łopatka duszona z białą fasolką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-biala-fasolka-3-2.jpg)
![Krok 5 - Łopatka duszona z białą fasolką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-biala-fasolka-4-2.jpg)
![Krok 6 - Łopatka duszona z białą fasolką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-biala-fasolka-5-2.jpg)
łopatka bez kości | 1,2 kg |
Grill przyprawa pikantna Prymat | 1,5 łyżki |
olej rzepakowy | 50 ml |
woda | 1,5 szklanki |
fasolka konserwowa | 1 puszka |
śmietana 30% | 0,5 szklanki |
mąka | 2 łyzki |
sól i pieprz | 1\4 łyzeczki |
zielona cebulka | 0,5 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: