Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka faszerowana warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łopatka faszerowana warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-faszerowana-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Łopatka faszerowana warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-faszerowana-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Łopatka faszerowana warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-faszerowana-warzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Łopatka faszerowana warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-faszerowana-warzywami4-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 1 kg |
pieczarki | 2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
suszone pomidory | 50 g |
Papryka słodka mielona Prymat | 0,5 łyżki |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżeczka |
olej | 100 ml |
masło | 50 g |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: