Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka wieprzowa z tymiankiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łopatka wieprzowa z tymiankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-wieprzowa-z-tymiankiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Łopatka wieprzowa z tymiankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-wieprzowa-z-tymiankiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Łopatka wieprzowa z tymiankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-wieprzowa-z-tymiankiem0-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 1 kg |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
woda | 1-2 szklanki |
sól do smaku | |
przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3-4 listki |
tymianek | 1 łyżeczka |
Ziele angielskie całe Prymat | 5-6 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: