Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka z cebulą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łopatka z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-z-cebula1-2.jpg)
![Krok 2 - Łopatka z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-z-cebula2-2.jpg)
![Krok 3 - Łopatka z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-z-cebula3-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 1 kg |
cebula | 2 większa |
masło lub margaryna | 50 gram |
woda | 1/2 szklanki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: