Składniki:
sok z połowy cytryny | |
pieczarki | 30 dkg |
jasnozielona część pora | 10 dkg |
bulion wołowy | 50 ml |
suszone jalapeno | |
pieprz bałkański | |
łosoś | 2 mrożone kostki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
sok z połowy cytryny | |
pieczarki | 30 dkg |
jasnozielona część pora | 10 dkg |
bulion wołowy | 50 ml |
suszone jalapeno | |
pieprz bałkański | |
łosoś | 2 mrożone kostki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: