Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pod cytrynowo-koperkową pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łosoś pod cytrynowo-koperkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-cytrynowokoperkowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Łosoś pod cytrynowo-koperkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-cytrynowokoperkowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Łosoś pod cytrynowo-koperkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-cytrynowokoperkowa-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Łosoś pod cytrynowo-koperkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-cytrynowokoperkowa-pierzynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Łosoś pod cytrynowo-koperkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-cytrynowokoperkowa-pierzynka5-2.jpg)
![Krok 6 - Łosoś pod cytrynowo-koperkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-cytrynowokoperkowa-pierzynka0-2.jpg)
łosoś | 1 kg |
masło | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
sól | |
koperek | 2 łyżki |
woda | 2 szklanki |
cukier | 2 łyżeczki |
cytryna | 2 |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: