Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia II, odc. 3. Pieczone pstrągi z pieczarkami i pomidorami koktajlowymi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia II, odc. 3. Pieczone pstrągi z pieczarkami i pomidorami koktajlowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-3.-pieczone-pstragi-z-pieczarkami-i-pomidorami-koktajlowymi1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia II, odc. 3. Pieczone pstrągi z pieczarkami i pomidorami koktajlowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-3.-pieczone-pstragi-z-pieczarkami-i-pomidorami-koktajlowymi2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia II, odc. 3. Pieczone pstrągi z pieczarkami i pomidorami koktajlowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-3.-pieczone-pstragi-z-pieczarkami-i-pomidorami-koktajlowymi3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia II, odc. 3. Pieczone pstrągi z pieczarkami i pomidorami koktajlowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-3.-pieczone-pstragi-z-pieczarkami-i-pomidorami-koktajlowymi4-2.jpg)
pstrąg | 4 szt. (wypatroszone, oczyszczone) |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 3 łyżki |
masło | 4 łyżki |
czosnek | 3 ząbki (plastry) |
natka pietruszki | 1 pęczek |
pieczarki | 12 szt. (obrane, małe) |
pomidorki koktajlowe | 8 szt. |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
cytryna | 1 szt. (pokrojona) |
krem chrzanowy Smak | 1 słoik |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (do smaku) |
Pieprz czarny mielony Prymat | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: