Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pod mozarellową pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łosoś pod mozarellową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-mozarellowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Łosoś pod mozarellową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-mozarellowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Łosoś pod mozarellową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-pod-mozarellowa-pierzynka3-2.jpg)
łosoś filet | 400 g |
mozarella | 125 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
oregano | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: