Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Sandacz z duszonymi porami, odc. 2
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VIII: Sandacz z duszonymi porami, odc. 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-sandacz-z-duszonymi-porami-odc.-21-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VIII: Sandacz z duszonymi porami, odc. 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-sandacz-z-duszonymi-porami-odc.-22-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VIII: Sandacz z duszonymi porami, odc. 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-sandacz-z-duszonymi-porami-odc.-23-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VIII: Sandacz z duszonymi porami, odc. 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-sandacz-z-duszonymi-porami-odc.-24-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku VIII: Sandacz z duszonymi porami, odc. 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-sandacz-z-duszonymi-porami-odc.-25-2.jpg)
por | 2 szt. |
masło | 5 łyżek |
woda | 30 ml |
szalotka | 3 szt. |
wino czerwone | 300 ml |
sandacz | 300 g |
pomidorki koktajlowe | kilka sztuk |
szynka parmeńska | 50 g |
cukier | 1-2 łyżeczki |
natka pietruszki | świeża |
kminek Prymat | |
estragon | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: