Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w porach i cieście francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łosoś w porach i cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-porach-i-ciescie-francuskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Łosoś w porach i cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-porach-i-ciescie-francuskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Łosoś w porach i cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-porach-i-ciescie-francuskim3-2.jpg)
![Krok 4 - Łosoś w porach i cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-porach-i-ciescie-francuskim4-2.jpg)
![Krok 5 - Łosoś w porach i cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-porach-i-ciescie-francuskim5-2.jpg)
łosoś | 450 g |
masło klarowane | 2 łyzki |
por | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
natka pietruszki | |
cytryna | 1/4 szt |
ciasto francuskie | 1 płat |
żółtko jajek | 1 szt |
papryka w płatkach |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: