Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Łosoś pieczony w cieście francuskim, odc. 23
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Łosoś pieczony w cieście francuskim, odc. 23 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-losos-pieczony-w-ciescie-francuskim-odc.-231-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia V: Łosoś pieczony w cieście francuskim, odc. 23 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-losos-pieczony-w-ciescie-francuskim-odc.-232-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Łosoś pieczony w cieście francuskim, odc. 23 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-losos-pieczony-w-ciescie-francuskim-odc.-233-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Łosoś pieczony w cieście francuskim, odc. 23 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-losos-pieczony-w-ciescie-francuskim-odc.-234-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Łosoś pieczony w cieście francuskim, odc. 23 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-losos-pieczony-w-ciescie-francuskim-odc.-235-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia V: Łosoś pieczony w cieście francuskim, odc. 23 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-losos-pieczony-w-ciescie-francuskim-odc.-236-2.jpg)
łosoś filet | 300 g |
ciasto francuskie | 1 płat |
por | 1 szt. |
marchew | 1 szt. |
koper świeży | |
śmietana kremowa 30% | 150 ml |
jajko | |
chrzan tarty | 2 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: