Składniki:
makaron świderki | 1 opakowanie |
pierś z indyka | 200 g |
śmietanka 30 % | 250 ml |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
oliwa | do smażenia |
sól, pieprz | do smaku |
wino białe wytrawne | 1/3 kieliszka |
cebula | 1 łyżka |
makaron świderki | 1 opakowanie |
pierś z indyka | 200 g |
śmietanka 30 % | 250 ml |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
oliwa | do smażenia |
sól, pieprz | do smaku |
wino białe wytrawne | 1/3 kieliszka |
cebula | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: