Przepis i sposób przygotowania na: Makaron ryżowy ze skwareczkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Makaron ryżowy ze skwareczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-ryzowy-ze-skwareczkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Makaron ryżowy ze skwareczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-ryzowy-ze-skwareczkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Makaron ryżowy ze skwareczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-ryzowy-ze-skwareczkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Makaron ryżowy ze skwareczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-ryzowy-ze-skwareczkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Makaron ryżowy ze skwareczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-ryzowy-ze-skwareczkami0-2.jpg)
podgardle wieprzowe wędzone | ok. 20 dkg |
cebula | 1/2 sztuki |
makaron ryżowy | 100 gram |
kukurydza | 1/2 puszki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
śmietana 18-procentowa | 1 czubata łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: