Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z makiem i rdzynkami wigilijny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Makaron z makiem i rdzynkami wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-z-makiem-i-rdzynkami-wigilijny1-2.jpg)
![Krok 2 - Makaron z makiem i rdzynkami wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-z-makiem-i-rdzynkami-wigilijny2-2.jpg)
![Krok 3 - Makaron z makiem i rdzynkami wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-z-makiem-i-rdzynkami-wigilijny3-2.jpg)
![Krok 4 - Makaron z makiem i rdzynkami wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-z-makiem-i-rdzynkami-wigilijny4-2.jpg)
mak | 80 g |
makaron nitki | 150 g |
rodzynki | 30 g |
masło | 50 g |
aromat migdałowy | 1 łyżeczka |
miód prawdziwy | 3 łyżki |
cukier | 1-2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1,5 łyżeczki |
woda | 1,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: