Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z mięsem, pieczarkami i sosem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Makaron z mięsem, pieczarkami i sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-z-miesem-pieczarkami-i-sosem1-2.jpg)
![Krok 2 - Makaron z mięsem, pieczarkami i sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-z-miesem-pieczarkami-i-sosem2-2.jpg)
![Krok 3 - Makaron z mięsem, pieczarkami i sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-z-miesem-pieczarkami-i-sosem3-2.jpg)
![Krok 4 - Makaron z mięsem, pieczarkami i sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-z-miesem-pieczarkami-i-sosem0-2.jpg)
mięso wieprzowe z łopatki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 20 dag |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
ketchup | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
masło | 2 łyżki |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
makaron rurki | 20 dag |
oliwa | 2 łyżki |
bulion | 1 kostka |
oregano | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: