Przepis i sposób przygotowania na: Maki sushi z tuńczykiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Maki sushi z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maki-sushi-z-tunczykiem3-2.jpg)
![Krok 2 - Maki sushi z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maki-sushi-z-tunczykiem6-2.jpg)
![Krok 3 - Maki sushi z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maki-sushi-z-tunczykiem4-2.jpg)
![Krok 4 - Maki sushi z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maki-sushi-z-tunczykiem5-2.jpg)
![Krok 5 - Maki sushi z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maki-sushi-z-tunczykiem1-2.jpg)
![Krok 6 - Maki sushi z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maki-sushi-z-tunczykiem2-2.jpg)
![Krok 7 - Maki sushi z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maki-sushi-z-tunczykiem0-2.jpg)
ryż do sushi | 500 g |
papryka żółta | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
avocado | 1 szt |
surimi | 3 szt |
suszone liście alg | 10 szt |
tuńczyk w sosie własnym | 1 szt |
czarny sezam | do smaku |
sos do sushi | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: