Przepis i sposób przygotowania na: Makowiec na biszkopcie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Makowiec na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-na-biszkopcie13-2.jpg)
![Krok 2 - Makowiec na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-na-biszkopcie14-2.jpg)
![Krok 3 - Makowiec na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-na-biszkopcie15-2.jpg)
![Krok 4 - Makowiec na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-na-biszkopcie16-2.jpg)
![Krok 5 - Makowiec na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-na-biszkopcie17-2.jpg)
Smacznego!!!
![Krok 6 - Makowiec na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-na-biszkopcie18-2.jpg)
jaja | 3 sztuki |
cukier | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/2 szklanki |
masa makowa | 900 g |
jaja | 3 sztuki |
sól | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
margaryna do smarowania formy |
biała czekolada | 100 g |
masło | 1 łyżka |
mleko | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: