Składniki:
mleko | 2 szklanki |
zmielony mak | 1 szklanka |
miód | 3/4 szklanki |
rodzynki | 1/2 szklanki |
rodzynki | 1/2 szklanki |
bagietka | 1 |
cukier | 6 łyżek |
migdały posiekane | 4 łyżki |
rum | 2 łyżki |
mleko | 2 szklanki |
zmielony mak | 1 szklanka |
miód | 3/4 szklanki |
rodzynki | 1/2 szklanki |
rodzynki | 1/2 szklanki |
bagietka | 1 |
cukier | 6 łyżek |
migdały posiekane | 4 łyżki |
rum | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: