Przepis i sposób przygotowania na: Małe paszteciki z suszonymi pomidorami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Małe paszteciki z suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/male-paszteciki-z-suszonymi-pomidorami1-2.jpg)
![Krok 2 - Małe paszteciki z suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/male-paszteciki-z-suszonymi-pomidorami2-2.jpg)
![Krok 3 - Małe paszteciki z suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/male-paszteciki-z-suszonymi-pomidorami0-2.jpg)
łopatka z dzika | 40-50 dag |
wątróbka wieprzowa | 40 dag |
mięso z kurczaka | 20 dag gotowane |
cebula | 1 średnia |
pietruszka | 1 średnia |
marchew | 2 średnia |
margaryna | 1 łyżka |
ziele angielskie | 6 ziaren |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
kostki rosołowe wołowe | 2 szt |
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią Prymat | 10 dag |
suszone pomidory w zalewie | 1 słoik |
margaryna do smarowania formy | |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
boczek | 30 surowy bez kości |
bułka czerstwa | 3 kajzerki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: