Przepis i sposób przygotowania na: malinowy serniczek w stylu japońskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - malinowy serniczek w stylu japońskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-serniczek-w-stylu-japonskim3-2.jpg)
![Krok 2 - malinowy serniczek w stylu japońskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-serniczek-w-stylu-japonskim2-2.jpg)
![Krok 3 - malinowy serniczek w stylu japońskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-serniczek-w-stylu-japonskim1-2.jpg)
![Krok 4 - malinowy serniczek w stylu japońskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-serniczek-w-stylu-japonskim0-2.jpg)
jaja | 3 szt |
cukier | 1/2 szkl |
mąka | 1/2 szkl |
kakao | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
olej | 2 łyżki |
śmietana 30% | 150 g |
maliny świeże | 1/2 szkl |
cukier puder | 3-4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
ser biały | 150 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: