Przepis i sposób przygotowania na: Maliny w jogurtowej piance cytrynowej.
Kroki postępowania
Następnie stopniowo wlewać jogurt i miksować do uzyskania jednolitej pianki.
![Krok 1 - Maliny w jogurtowej piance cytrynowej. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maliny-w-jogurtowej-piance-cytrynowej.1-2.jpg)
![Krok 2 - Maliny w jogurtowej piance cytrynowej. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maliny-w-jogurtowej-piance-cytrynowej.2-2.jpg)
![Krok 3 - Maliny w jogurtowej piance cytrynowej. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maliny-w-jogurtowej-piance-cytrynowej.3-2.jpg)
![Krok 4 - Maliny w jogurtowej piance cytrynowej. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maliny-w-jogurtowej-piance-cytrynowej.4-2.jpg)
![Krok 5 - Maliny w jogurtowej piance cytrynowej. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maliny-w-jogurtowej-piance-cytrynowej.5-2.jpg)
![Krok 6 - Maliny w jogurtowej piance cytrynowej. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maliny-w-jogurtowej-piance-cytrynowej.6-2.jpg)
jogurt naturalny | 250 ml |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
nektarynka | 4 szt |
maliny świeże | 25 dag |
dżem | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: