Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka pasteryzowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marchewka pasteryzowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewka-pasteryzowana1-2.jpg)
![Krok 2 - Marchewka pasteryzowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewka-pasteryzowana2-2.jpg)
Składniki na zalewę mieszamy dokładnie, gotową zalewę wlewamy do słoików z marchewką. Zakręcamy.
Dno garnka wykładamy ściereczką, ustawiamy słoiki.
![Krok 3 - Marchewka pasteryzowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewka-pasteryzowana3-2.jpg)
![Krok 4 - Marchewka pasteryzowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewka-pasteryzowana4-2.jpg)
marchewka | 1-2 kg |
woda | 1,5 litra |
cukier kryształ | 2 łyżki |
sól | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: