Przepis i sposób przygotowania na: Marchewkowe serduszka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marchewkowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowe-serduszka1-2.jpg)
![Krok 2 - Marchewkowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowe-serduszka2-2.jpg)
![Krok 3 - Marchewkowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowe-serduszka3-2.jpg)
![Krok 4 - Marchewkowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowe-serduszka4-2.jpg)
![Krok 5 - Marchewkowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowe-serduszka5-2.jpg)
![Krok 6 - Marchewkowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowe-serduszka6-2.jpg)
![Krok 7 - Marchewkowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowe-serduszka7-2.jpg)
![Krok 8 - Marchewkowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowe-serduszka8-2.jpg)
marchewka | 300 g |
jajko | 3 sztuki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
mąka kukurydziana | 1/2 szklanki |
mąka owsiana | 1 szklanka |
cukier brązowy | 1/3 szklanki |
olej | 1/3 szklanki |
Cynamon mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: