Przepis i sposób przygotowania na: Marchewkowo-dyniowe muffinki z piegami
Jak przygotować szybkie babeczki dyniowe?
- Wybierz najlepsze składniki, soczystą, pomarańczową dynię i chrupiące marchewki. Świeże składniki zapewnią intensywny smak i wilgotność babeczek.
- Dynię i marchew odpowiednio przygotuj. Najpierw obierz, a potem zetrzyj na drobnych oczkach.
- Dodaj przyprawy. Do marchewki i dyni świetnie pasuje imbir, cynamon i gałka muszkatołowa.
- Udekoruj jak lubisz :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marchewkowo-dyniowe muffinki z piegami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowo-dyniowe-muffinki-z-piegami1-2.jpg)
![Krok 2 - Marchewkowo-dyniowe muffinki z piegami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowo-dyniowe-muffinki-z-piegami2-2.jpg)
![Krok 3 - Marchewkowo-dyniowe muffinki z piegami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowo-dyniowe-muffinki-z-piegami3-2.jpg)
![Krok 4 - Marchewkowo-dyniowe muffinki z piegami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowo-dyniowe-muffinki-z-piegami4-2.jpg)
![Krok 5 - Marchewkowo-dyniowe muffinki z piegami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewkowo-dyniowe-muffinki-z-piegami0-2.jpg)