Składniki:
kiełbasa martadela | 4 plasterki |
groszek zielony | 1 puszka |
masło | 1/2 łyżeczki |
mąka | 1 łyżka |
ketchup | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
sól | |
cukier | |
atka pietruszki do posypania |
kiełbasa martadela | 4 plasterki |
groszek zielony | 1 puszka |
masło | 1/2 łyżeczki |
mąka | 1 łyżka |
ketchup | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
sól | |
cukier | |
atka pietruszki do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: