Przepis i sposób przygotowania na: Marynowana ryba z dodatkiem kopru
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowana ryba z dodatkiem kopru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-ryba-z-dodatkiem-kopru1-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowana ryba z dodatkiem kopru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-ryba-z-dodatkiem-kopru2-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowana ryba z dodatkiem kopru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-ryba-z-dodatkiem-kopru3-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowana ryba z dodatkiem kopru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-ryba-z-dodatkiem-kopru4-2.jpg)
ryba | 1 kg |
mąka | 5 łyżek |
sól i pieprz | wg uznania |
olej do smażenia | wg potrzeb |
woda | 4 szklanki |
ocet 10 % | 1 szklanka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/4 łyżeczki |
ziele angielskie | 4 ziarenka |
sól | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
koper świeży | wg potrzeb |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: