Składniki:
bakłażan | 20 dag |
cukinia | 15 dag |
cebula | 1 mała |
czosnek | 2 ząbki |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
olej rzepakowy | 150 ml |
wino ryżowe | 4 łyżka |
sól | |
ser bałkański | 10 dag |
ocet | 8 łyżka |
bakłażan | 20 dag |
cukinia | 15 dag |
cebula | 1 mała |
czosnek | 2 ząbki |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
olej rzepakowy | 150 ml |
wino ryżowe | 4 łyżka |
sól | |
ser bałkański | 10 dag |
ocet | 8 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: