Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane kotleciki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowane kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kotleciki4-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowane kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kotleciki1-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowane kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kotleciki2-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowane kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kotleciki3-2.jpg)
![Krok 5 - Marynowane kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kotleciki0-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 50 dkg |
przyprawa do zup w płynie | 3 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
pieprz do smaku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 1/4 szklanki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 2 łyżeczki |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 łyżeczka |
curry | 1/2 łyżeczki |
czosnek | 1 ząbek |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: