Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane panierowane pieczarki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowane panierowane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-panierowane-pieczarki1-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowane panierowane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-panierowane-pieczarki2-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowane panierowane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-panierowane-pieczarki3-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowane panierowane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-panierowane-pieczarki4-2.jpg)
pieczarki | 1 kg |
woda | 2 litry |
ocet | 1/2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
woda zimna | 6 szklanek |
ocet | 1,5 szklanki |
cukier | 30 płaskich łyżeczek |
sól | 15 płaskich łyżeczek |
mąka pszenna | ok 3/4 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | ok 2 szklanki |
jajko | 3 szt |
marchewka | 1 szt |
nasiona gorczycy Prymat | 1/2 łyżeczki do słoika |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: