Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane podgrzybki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowane podgrzybki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-podgrzybki23-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowane podgrzybki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-podgrzybki24-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowane podgrzybki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-podgrzybki22-2.jpg)
podgrzybki | 1 kg |
Zalewa: | |
woda | 1 litr |
ocet | 1/2 szkl |
cukier | 1/3 szkl |
sól | 1 kopiasta łyżeczka |
cebula | 1 dużą sztuka |
Gorczyca biała cała Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
pieprz ziarnisty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: