Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane smażone leszcze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowane smażone leszcze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-smazone-leszcze1-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowane smażone leszcze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-smazone-leszcze2-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowane smażone leszcze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-smazone-leszcze3-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowane smażone leszcze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-smazone-leszcze4-2.jpg)
![Krok 5 - Marynowane smażone leszcze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-smazone-leszcze5-2.jpg)
![Krok 6 - Marynowane smażone leszcze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-smazone-leszcze0-2.jpg)
leszcze duże | 3 szt |
olej | 1 szkl. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól, pieprz | |
ocet 10 % | 1 szkl. |
woda | 6 szkl. |
cebule duże | 1,5 szt. |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
ziele angielskie | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: