Składniki:
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
ziele angielskie | 8 ziarenek |
cebula | 2 sztuki |
liście luarowe | 2 sztuki |
ocet | 1/2 szklanki |
woda | 2 szklanki |
sól do smaku | |
cukier | 1 łyżeczka |
filet z dorsza | 2 sztuki |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
ziele angielskie | 8 ziarenek |
cebula | 2 sztuki |
liście luarowe | 2 sztuki |
ocet | 1/2 szklanki |
woda | 2 szklanki |
sól do smaku | |
cukier | 1 łyżeczka |
filet z dorsza | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: