Przepis i sposób przygotowania na: Medove rezy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Medove rezy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/medove-rezy7-2.jpg)
![Krok 2 - Medove rezy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/medove-rezy6-2.jpg)
![Krok 3 - Medove rezy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/medove-rezy5-2.jpg)
![Krok 4 - Medove rezy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/medove-rezy4-2.jpg)
![Krok 5 - Medove rezy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/medove-rezy2-2.jpg)
![Krok 6 - Medove rezy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/medove-rezy3-2.jpg)
![Krok 7 - Medove rezy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/medove-rezy1-2.jpg)
![Krok 8 - Medove rezy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/medove-rezy0-2.jpg)
CIASTO | |
mąka | 4 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
margaryna | 2 łyżki |
miód | 3 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
MASA | |
mleko | 1 litr |
cukier | 1 szklanka |
margaryna | 250 g |
powidła śliwkowe | 1 słoik |
grysik | 12 łyżek |
polewa czekoladowa | 1 opakowanie |
Soda oczyszczona Prymat | 1,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: