Przepis i sposób przygotowania na: Meksykański kociołek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Meksykański kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-kociolek4-2.jpg)
![Krok 2 - Meksykański kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-kociolek5-2.jpg)
![Krok 3 - Meksykański kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-kociolek6-2.jpg)
![Krok 4 - Meksykański kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-kociolek7-2.jpg)
![Krok 5 - Meksykański kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-kociolek8-2.jpg)
![Krok 6 - Meksykański kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-kociolek9-2.jpg)
łopatka bez kości | 400 g |
pomidory krojone z puszki | 400 g |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
ryż | 100 g |
fasola czerwona z puszki | 1 op |
kukurydza w puszce | 1/2 op |
papryczka chili | 1 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
oregano | 1 łyżeczka |
sól | |
bulion wołowy | 300 ml |
olej | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ząbki czosnku | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: