Przepis i sposób przygotowania na: Meksykański przekładaniec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Meksykański przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-przekladaniec1-2.jpg)
![Krok 2 - Meksykański przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-przekladaniec2-2.jpg)
![Krok 3 - Meksykański przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-przekladaniec3-2.jpg)
![Krok 4 - Meksykański przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanski-przekladaniec0-2.jpg)
tortille | 4 szt |
kukurydza | 1 puszka |
groszek konserwowy | 1 puszka |
ser żółty | 1 kostka |
papryka czerwona | 1 szt |
mięso mielone | 400 g |
cebula | 2 szt |
czosnek | 2 zabki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
przyprawa uniwersalna | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
pieczarki | 200 g |
olej | 1 łyżka |
tłuszcz do formy | |
keczup pikantny | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 szt |
fasola | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: