Przepis i sposób przygotowania na: Meksykańskie burito
Kroki postępowania
![Krok 1 - Meksykańskie burito foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-burito1-2.jpg)
![Krok 2 - Meksykańskie burito foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-burito2-2.jpg)
![Krok 3 - Meksykańskie burito foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-burito3-2.jpg)
![Krok 4 - Meksykańskie burito foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-burito4-2.jpg)
![Krok 5 - Meksykańskie burito foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-burito5-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Meksykańskie burito foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-burito6-2.jpg)
placki do tortilli | 6 szt |
mielona wołowina | 1/2 kg |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
cebula | 1 szt |
czosnek ząbki | 2 ząbki |
papryka żółta | 1 szt |
oliwa | 1-2 łyżki |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
bulion wołowy | 100 ml |
ser żółty | 20 dkg |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: