Przepis i sposób przygotowania na: Miękki piernik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Miękki piernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miekki-piernik1-2.jpg)
![Krok 2 - Miękki piernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miekki-piernik2-2.jpg)
![Krok 3 - Miękki piernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miekki-piernik3-2.jpg)
Piec w 180 stopniach przez około godzinę.
![Krok 4 - Miękki piernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miekki-piernik4-2.jpg)
cukier | 1 szklanka |
miód | 1 szklanka |
margaryna | 0,5 kostki |
jajko | 6 |
mąka | 2 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
cynamon | 1 łyżeczka |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opakowanie |
śmietana | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: