Przepis i sposób przygotowania na: Mielona wieprzowina na kanapki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielona wieprzowina na kanapki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielona-wieprzowina-na-kanapki3-2.jpg)
![Krok 2 - Mielona wieprzowina na kanapki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielona-wieprzowina-na-kanapki1-2.jpg)
![Krok 3 - Mielona wieprzowina na kanapki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielona-wieprzowina-na-kanapki2-2.jpg)
![Krok 4 - Mielona wieprzowina na kanapki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielona-wieprzowina-na-kanapki0-2.jpg)
łopatka wieprzowa | ok.1 kg |
ziele angielskie | 6 ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 duże sztuki |
cebula | 2 duże sztuki |
olej do smażenia | |
Kolendra cała Prymat | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
pieprz do smaku | |
czosnek | 1 ząbek |
bulion | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: