Przepis i sposób przygotowania na: Mielone kotleciki - REKINY
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone kotleciki - REKINY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-kotleciki-rekiny1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone kotleciki - REKINY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-kotleciki-rekiny2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone kotleciki - REKINY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-kotleciki-rekiny3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone kotleciki - REKINY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-kotleciki-rekiny4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone kotleciki - REKINY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-kotleciki-rekiny5-2.jpg)
mięso mielone | 30 dag |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 1 |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
bułka czerstwa | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
tłuszcz do smażenia | |
mąka | |
tortilla | |
migdały siekane | |
słonecznik łuskany | |
ketchup łagodny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: