Przepis i sposób przygotowania na: Mielone pieczone w szynce parmeńskiej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone pieczone w szynce parmeńskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-pieczone-w-szynce-parmenskiej1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone pieczone w szynce parmeńskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-pieczone-w-szynce-parmenskiej2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone pieczone w szynce parmeńskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-pieczone-w-szynce-parmenskiej3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone pieczone w szynce parmeńskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-pieczone-w-szynce-parmenskiej4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone pieczone w szynce parmeńskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-pieczone-w-szynce-parmenskiej5-2.jpg)
Smacznego !!!
![Krok 6 - Mielone pieczone w szynce parmeńskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-pieczone-w-szynce-parmenskiej6-2.jpg)
mięso wieprzowe | 1/2 kg |
cebula biała | 1 sztuka |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
mleko | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
sól | |
pieprz | |
szynka parmeńska | 100 g |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: