Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w ostrym sosie curry po indyjsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone w ostrym sosie curry po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-ostrym-sosie-curry-po-indyjsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone w ostrym sosie curry po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-ostrym-sosie-curry-po-indyjsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone w ostrym sosie curry po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-ostrym-sosie-curry-po-indyjsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone w ostrym sosie curry po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-ostrym-sosie-curry-po-indyjsku4-2.jpg)
fasola szparagowa | 10 dag |
sól | |
papryczka chilli | 1 |
pepperoni | 1 |
imbir | 2 cm |
mięso mielone | 25 dag |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej | 1 łyżka |
pasta curry | 1 łyżka |
pasta chili | 1/2 łyżeczki |
mleko kokosowe | 200 ml |
bambus pędy | 1 garść |
sok z cytryny | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: